Profoto A1X

Svenske Profoto er kjent for blits­utstyr av høy kvalitet, og det ser vi også i denne profesjonelle blitsen som har sitt eget kraftige litium-ionbatteri og leveres med ­futteral, fot og en løs, avrundet diffuser.

#Fototilbehør #Profoto
8.5

Svenske Profoto er kjent for blits­utstyr av høy kvalitet, og det ser vi også i denne profesjonelle blitsen som har sitt eget kraftige litium-ionbatteri og leveres med ­futteral, fot og en løs, avrundet diffuser. Den gir et pent, mykt lys og sikker eksponering. Vi testet på Canon, men A1X fås også til Nikon og Sony. Betjeningen er grei: Sett A1X i blitsskoen og juster blits­kompensasjonen etter behov.

I blitsen er også en fast, svak led-lampe til videolys eller å ­fokusere på ­motivet i mørket. For 11 990 kroner får du A1X og en sender som kan utløse ­blitsen via ­radiostyring når den brukes borte fra kameraet. A1Xs største svakhet er at den med tilbehør koster fire ganger så mye som den tilsvarende profesjonelle blitsen Godox V1 Speedlite.

Konklusjon

A1Xs største svakhet er at den med tilbehør koster fire ganger så mye som den tilsvarende profesjonelle blitsen Godox V1 Speedlite.

Spesifikasjoner

Merke
Profoto