Ricoh Theta SC2

Theta SC2 er siste skudd på stammen for 360-graderskameraer fra Ricoh. Betjeningen er ganske enkel, så det er f.eks. lett å dele via smarttelefon.

#Fototilbehør #Ricoh
8.7

Lille Theta SC2 er laget for dem som raskt vil dele artige bilder og videoer i 360 grader på f.eks. Facebook. Opptakene fra de to kameraene settes automatisk og flott sammen, noe som gir bilder på 14,5 megapiksler, mens 360-gradervideoene blir filmet i 4K. Til prisen er bildekvaliteten god, men det når ikke opp til verken det dyrere Theta Z1 eller populære Insta360 One X når det gjelder detaljer. I svakt lys, hvor-verdien ISO økes, blir opptakene kornete.

Betjeningen er enkel med en en stor opptaksknapp i midten. Du kan også styre SC2 fra smarttelefon via appen THETA. Den er enkelt å bruke, og du kan dele lynraskt fra den. Vil du redigere videoene og velge en bestemt vinkel, må du også bruke appen THETA+. Det er merkelig at ikke alt er samlet i én app.

Konklusjon

Bildekvaliteten er god til prisen, både på foto og video, men den ikke opp til Theta Z1 eller Insta360 OneX når det gjelder detaljer. Kreativ redigering krever to apper.

Spesifikasjoner

Merke
Ricoh