Samsung Galaxy Note10

Det spesielle med Note-modellene er den medfølgende pennen som kan skjules i telefonen. Telefonen, som Samsung kaller sin hittil kraftigste, er også et av flaggskipene på kameradelen.

#Fototilbehør #Samsung
8.9

Det spesielle med Note-modellene er den medfølgende pennen som kan skjules i telefonen. Telefonen, som Samsung kaller sin kraftigste hittil, hører på kamerasiden også til blant flaggskipene. På baksiden er det tre kameraer med henholdsvis ultravidvinkel, vidvinkel og tele. Eksponering og farger overgår de beste konkurrentene. Man får mange detaljer i skyggene, og fargene er naturlige. Vidvinkelen er skarpest, men på særlig detaljnivå er Samsung blitt forbigått av Apples iPhone 11 Pro, som generelt også er bedre når det gjelder nattbilder. Kameraappen har mange muligheter og en profftilstand der man kan justere f.eks. ISO-verdi og lukkertid selv. Man kan også knipse i råformat, men bare med vidvinkelkameraet.

Pennen er livaktig å tegne med, men det beste er at den kan brukes som fjernkontroll til kameraet. Man holder langt telefonen langt bedre når man tar selfier med telefonen i den ene hånden og utløser kameraet med pennen i den andre.

Galaxy Note10 er en flott og rask Android-telefon med en god skjerm, og den ligger godt i hånden. Kameradelen er av de absolutt beste, men kameraet i iPhone 11 Pro er likevel litt bedre.

 

Konklusjon

Kameradelen er en av de absolutt beste, men kameraet i iPhone 11 Pro er litt bedre.

Spesifikasjoner

Merke
Samsung