Samsung Galaxy S4 Zoom

Det ligner et kompaktkamera, men er en smarttelefon. Galaxy S4 Zoom er banebrytende med høy bildekvalitet, god ergonomi og 10x optisk zoom.

#Fototilbehør #Samsung
9.4

I motsetning til mange andre smarttelefoner ligger S4 Zoom godt mellom hendene når du tar bilder. Det skyldes først og fremst det gode håndgrepet som gjør den 2,5 cm dyp. Man kan zoome fritt fra 24 til 240 mm på både zoomknapp og på skjermen. Kameraet reagerer kjapt på utløseren, og underveis er det tilgang til alle de innstillingene man har trenger, som eksponeringskompensasjon, hvitbalanse, ISO 100-3200, måleområde og seriefotografering. I bunnen av telefonen er det til og med stativfeste. Man kan trygt bruke innstillingsmulighetene i praksis, for skjermen på 4,3 tommer viser motivet slik bildet blir. Det er fem gigabyte innebygd minne, samt inngang for microSD-kort med en kapasitet på 64 gigabyte.
Kameraet har en oppløsning på 15,9 megapiksler og en sensor som er større enn i de fleste andre mobiler. Den optiske zoomen tilsvarer det store brennviddeområdet 24-240 mm. Bilde-kvaliteten er imponerende under alle lysforhold, og utskrifter er fine opp til 13 x 18 cm.

Konklusjon

Er du på utkikk etter en smarttelefon som også kan fungere som et lommekamera, finner man ikke noe bedre. Gang på gang ble vi overrasket over hva som skjuler seg av kvalitet og muligheter i den lille og behagelige Galaxy S4 Zoom.

Spesifikasjoner

Merke
Samsung