Samsung Galaxy TabPro S

Supernettbrett fra Samsung

#Fototilbehør #Samsung
8.9

Kongen av nettbrett med Windows 10 har vært Microsofts Surface Pro 4 en stund, men med Galaxy TabPro S vil Samsung ta opp kampen. På papiret ser det jevnt ut. TabPro S har stort sett samme komponenter og en skjerm på 12 tommer med 2160 x 1400 piksler. Et nettbrett blir neppe det samme som å jobbe på en ekte bærbar datamaskin, men Galaxy TabPro S kommer nærme. Det er en fornøyelse å jobbe på skjermen. Fargene er flotte, og detaljene er knivskarpe. Det medfølgende tastaturet virker litt skrøpelig, og den innebygde touchpaden mangler litt presisjon. En snål kontrast til
resten av helhetsinntrykket. Vi har primært testet med Photoshop CC, og her skjer raw-konverteringen raskt og smertefritt, og det går fint å jobbe med lag. Det er godt med plass på skjermen, og TabPro S må dermed ses på som et rimelig alternativ til bærbare datamaskiner og for alle reisende.

Konklusjon

Kraftig og romslig nettbrett på 128 gigabyte. Knivskarp skjerm. Rask og god for bildebehandling på farten. Leveres med tastatur.
Kvaliteten på tastaturet skuffer. Vi savner en innebygd usb-port – det har konkurrenten, mens det krever en adapter her.

Spesifikasjoner

Merke
Samsung