Samsung Portable SSD T7 Touch 1TB

Denne lille harddisk fra Samsung er like og bred og lang som et kredittkort og bare 0,8 centimeter tykk, og bildene kan beskyttes med fingeravtrykket ditt.

#Fototilbehør #Samsung
8.9

Denne lille harddisken er på størrelse med et kredittkort og er bare 0,8 centimeter tykk. Likevel har den plass til en terabyte med data, og siden dette er en SSD-harddisk, er også hastigheten høy. Samsung lover overføringstider på 1050 megabyte i sekundet. Det er litt raskere enn Lexar SL100 Pro til samme pris. Da vi overførte en testmappe på 20 gigabyte, tok det  36 sekunder å overføre til en rask MacBook Pro via USB-C. Lexar gjorde dette på 29 sekunder. Den andre veien tok det bare 29 sekunder, der Lexar trengte 54 sekunder, så det går unna. Trenger du høyere hastigheter med Thunderbolt, må du fortsatt velge Samsung X5, som koster det dobbelte. Ellers har T7 Touch en liten fingeravtrykksleser som kan låse opp harddisken via et program. Det fungerer både enkelt og raskt.

Konklusjon

Samsung Portable SSD T7 Touch er elegant, liten og lynrask. Og det er et pluss at filene kan beskyttes med fingeravtrykket ditt.

Spesifikasjoner

Merke
Samsung