Sigma 610 DG Super

Sigmas toppmodell har samme kraftige ledetall som lillebroren 610 DG ST, men 610 DG Super kan både fungere som slave- og masterblits.

#Fototilbehør #Sigma
8.3

Sigmas toppmodell har samme kraftige ledetall som lillebroren 610 DG ST, men 610 DG Super kan både fungere som slave- og masterblits. Sigma 610 DG Super kan som masterblits imidlertid kun kommunisere med andre Sigma 610 DG Super-blitser, hvis man ønsker å utnytte TTL-systemet. Lysutladningen dekker området 24-105 mm, men det er en smule vignettering spesielt i de nederste hjørnene, og blitsen fyres ikke alltid av med samme styrke selv om innstillingene er uendret. Det irriterer. Den innebygde
diffuseren betyr at man kan få full utlysning ned til 17 mm, og man kan raskt innstille blitskompensasjonen bak på blitsen takket være godt plasserte knapper og et tydelig display. Designen virker litt spinkel, og zoomen bråker relativt mye når den jobber. Batteridekslet er testfeltets spinkleste, og man risikerer å knekke det hvis man ikke er forsiktig. Det ytterste laget på blitsen er et gummibelegg, og det kan tåle et raskt regnskyll.

Konklusjon

Den kraftige lysutladningen er fin, men det irriterer at lysstyrken varierer selv om innstillingene er de samme.

Spesifikasjoner

Merke
Sigma