Sigma Mount Converter MC-11

Overskriften er kanskje ikke helt rettferdig, men med Sigmas adapter kan du bruke objektivene dine til Canons EF-fatning på Sonys systemkameraer. I hvert fall hvis objektivene kommer fra Sigma.

av Utstyrsguiden #Fototilbehør #Sigma
8.0

Overskriften er kanskje ikke helt rettferdig, men med Sigmas adapter kan du bruke objektivene dine til Canons EF-fatning på Sonys systemkameraer. I hvert fall hvis objektivene kommer fra Sigma. De anbefaler at man bare bruker deres objektiver, og det fungerer også utmerket til både foto og video, selv om man i visse situasjoner får litt bedre ytelse med Sonys egne objektiver på Sony-kameraer.

Vi kunne ikke dy oss for å prøve med Canons egne L-objektiver. Her fungerte autofokus godt på stillbilder av stillestående motiver, selv om skarpheten ikke alltid er optimal. Til motiver i bevegelse er adapteren ubrukelig, så her gir det kun mening å bruke Sigma-objektiver. Video krever manuelt fokus.

Konklusjon

Til motiver i bevegelse er adapteren ubrukelig, så her gir det kun mening å bruke Sigma-objektiver. Video krever manuelt fokus.

Spesifikasjoner

Merke
Sigma