Sony ECM-B1M

Den innebygde mikrofonen i kameraet ditt er en nødløsning, så hvis du vil ha anstendig lyd til videoene dine, er det ingen vei utenom en ekstern mikrofon.

#Fototilbehør #Sony
9.0

Sonys nye modell leverer lyd med veldig høy kvalitet, og i motsetning til eksterne mikrofoner med analog teknologi kan ECM-B1M overføre lyden digitalt til systemkameraet ditt uten kvalitetstap. Den har innebygd støyreduksjon som kan slås av og på med en knapp bak, og det fungerer flott.
Vi er også veldig imponerte over styringen av den retningsbestemte lyden. Man kan velge mellom tre forskjellige områder lyden skal fanges inn fra. Velger man den mest retningsbestemte, som peker rett fram foran kameraet, får man stort sett bare lyd fra akkurat det området, og lyd bakfra bliver tonet ned. Vi testet med en TV med lyd fra en fotballkamp plassert bak kameraet. Lyden fra den snakkende testpersonen vår foran kameraet overdøvet lett bråket fra banen. Man kan også velge mer lyd fra sidene, og den tredje muligheten drar også inn bakgrunnen. Eneste anke er at mikrofonen inntil videre bare har full støtte av to kameraer i form av Sony A7R IV og A9 II.

Konklusjon

Sonys nye modell leverer lyd med veldig høy kvalitet, og i motsetning til eksterne mikrofoner med analog teknologi kan ECM-B1M overføre lyden digitalt til systemkameraet ditt uten kvalitetstap.

Spesifikasjoner

Merke
Sony