TranScend SDHC UHS-1 Class 10 32 GB

Nå har Transcend flyttet opp i SD-kortenes Formel 1. Kortet egner seg både til video i Full HD og til serier av actionbilder.

#Fototilbehør #TranScend
8.8

Taiwanske Transcend er klar med Transcend 32 gigabyte, som er et SDHC UHS-1 Class 10-kort. Produsenten opplyser at kortet kan lese 85 megabyte i sekundet, noe vi ikke helt kom opp på. Vi flyttet nemlig 3,4 gigabyte bilder fra kortet til pc-en via en usb-kortleser, noe som tok oss 62 sekunder. Med Transcends 85 megabyte i
sekundet skulle vi altså ha kunnet overføre
bildene på 41 sekunder. Men det er fortsatt godt tempo. I vår test av kortet tok vi flere serier av bilder med et speilreflekskamera som har en oppløsning på 18,0 megapiksler, og som kan ta åtte bilder i sekundet, og både kortet og kamerabufferen kunne utmerket henge med. Kortet støttet også glimrende opp når det gjaldt
vi- deoopptak i Full HD, som er den høyeste opp-
løsningen. Det er mulig å lagre opptil 5000 bilder hvis kameraet du bruker har en oppløsning på 15,0 megapiksler. Kortet fås også med de samme spesifikasjonene med en kapasitet på henholdsvis åtte og 16 gigabyte hvis man ønsker å få prisen enda lenger ned.

Konklusjon

Kortet henger fint med speilreflekskameraet vårt når vi tar bilder i både jpeg og raw. Det samme gjør seg gjeldende med videoopptak i Full HD. Samtidig er det et ekstra pluss at prisen er særdeles rimelig, og at kortet har en livsvarig garanti.

Spesifikasjoner

Merke
TranScend