Wacom Intuos Pro Medium

Den nye serien av digitizere fra Wacom imponerer med form og funksjoner. Intuos Pro er den perfekte partner til både Elements og Photoshop. I tillegg er den trådløs.

#Fototilbehør #Wacom
9.1

Når det gjelder digitizere, altså digitale penneverktøy, kommer man ikke utenom Wacom, som dominerer markedet. Intuos Pro er en ny serie av digitizere til krevende bildebehandlere eller tegnere. Modellen finnes i størrelsene Small, Medium og Large. Utformingen er elegant, med en overflate som føles behagelig, og alle snarveisknappene gjør det f.eks. lynraskt å velge funksjoner og innstille penselstørrelser. Intuos Pro er utstyrt med en såkalt Multi-touch-funksjon, så man f.eks. kan endre penselstørrelse eller skifte verktøy når man arbeider i Photoshop. Man kan også zoome og vri på bildet, så man får en perfekt arbeidsvinkel. Pennen ligger godt i hånden og kommuniserer optimalt med tegneplaten, så man f.eks. kan klone med stor presisjon. Som tegner vil man være glad for at platen kan oppfatte penselens vinkel i hele 60 nivåer, og at trykket registreres i 2048 nivåer, så f.eks. en strek blir tykkere når man trykker hardt. Intuos Pro virker både via usb og trådløst via Bluetooth med pc og Mac.

Konklusjon

Intuos Pro er blant den typen bekjentskaper man nødig slipper igjen. Digitizeren er en fryd å arbeide med i Photoshop. Materialvalg, utforming og ergonomi er på topp. Prisen er høy, men ikke urimelig når man tenker over alle de smarte funksjonene.

Spesifikasjoner

Merke
Wacom