Western Digital My Passport Wireless SSD 1 TB

Smart sikkerhetskopiering av bilder på farten. Batteriet holder lenge, og harddisken er helt lydløs. Appen for smarttelefoner er ekstremt ustabil og treg, og noe så viktig bør fungere bedre.

av Utstyrsguiden #Fototilbehør #Western Digital
8.1

Denne harddisken er laget spesielt for fotografer på farten som trenger sikkerhetskopier av bilder fra kameraet. Den har et innebygd batteri og kortleser for SD-kort, og harddisken kan settes til å overføre alt fra kortet automatisk så fort man setter det i kortleseren. Det er enkelt og fungerer. Det tok oss tre minutter og 18 sekunder å overføre drøye ni gigabyte med bilder via kortleseren. Til sammenligning tok det drøye to minutter med den innebygde kortleseren i datamaskinen. Når harddisken er koblet til datamaskinen, fungerer den som alle andre harddisker, og det følger med et backup-program. Harddisken har også eget Wi-Fi, og kobler man datamaskinen til dette, kan man utføre forskjellige innstillinger i en nettleser.
Du kan også koble smarttelefonen til harddiskens Wi-Fi og utføre innstillinger og se bilder og andre filer på disken med en app. Man kan til og med se raw-filer. Dessverre er appen svært ustabil. Den frøs ofte, låste seg helt, og var treg når vi brukte den på vår iPhone X. Det bør fungere langt mer problemfritt. Hvis du bare bruker disken til sikkerhetskopiering, kan batteriet holde i mange dager. My Passport Wireless SSD er godt sikret mot støt, og den jobber helt lydløst.

Konklusjon

My Passport Wireless SSD er godt sikret mot støt, og den jobber helt lydløst.

Spesifikasjoner

Merke
Western Digital