DroneGuard_BP250-Left_RGB

Lowepro DroneGuard BP250

Som skreddersydd

av Utstyrsguiden #Fotovesker #Lowepro
9.0

Lowepro var blant de første til å hoppe på dronebølgen for noen år siden med ryggsekker for de flyvende vidundrene. Da var sekkene bare stor og enkel oppbevaring, men med den nye generasjonen ryggsekker er det virkelig blitt en endring. BP250 er en av flere nye modeller, og den er som skredder-
sydd for DJI Mavic Pro.
Alt er av den velkjente Lowepro-kvaliteten vi kjenner fra de legendariske fotoveskene. Den har skillerom du kan justere selv, glidelåser og stropper er av høy kvalitet, og det er mange flotte detaljer, som elastiske siderom og en holder for mobiltelefonen i skulderreimen, i denne kompakte ryggsekken.
Det er også plass til et vanlig kamera, bærbar PC og nettbrett, og det er herlig at fjernkontrollrommet er innredet slik at de to styrespakene er beskyttet optimalt i sekken.
Vi fant bare ett problem. BP250 er ikke vanntett og mangler regntrekk.

Konklusjon

God plass til drone, ekstrabatterier, bærbar PC, nettbrett, lader og også en håndholdt stabilisator for telefonen. Kvalitet og fleksibilitet helt på topp.
Vi gikk rundt med ryggsekken i lett regn i to timer, og det tålte den ikke. Innholdet ble fuktig, så akkurat her har Lowepro sovet i timen.

Spesifikasjoner

Merke
Lowepro