Lowepro DroneGuard CS 400

Vårt ønske er oppfylt

#Fotovesker #Lowepro
9.1

Som du kunne lese i Digital FOTO nr. 5/2016, har vi fått oss en kameradrone her i redaksjonen, og i begynnelsen transporterte vi den rundt i pappesken den ble levert i, så vi bestilte straks med høye forventninger denne nye ryggsekken fra Lowepro, da den ble lansert.
De amerikanske veskespesialistene har nettopp introdusert tre forskjellige droneryggsekker, og CS 400 passer perfekt til den meget utbredte DJI Phantom 3, som vi også har. Ryggsekken består av et hardt skall med grålig kamuflasjemønster, og inni kan dronen ligge godt beskyttet med propeller montert. Det er et rom for fjernkontrollen, og et etui med glidelås som kan inneholde ekstra batteri, lader og litt verktøy. Det er også en litt pussig flat veske inne bak fronten som sitter fast med borrelås, og hvor ekstra propeller kan settes fast utvendig i strikk. Hvorfor den er laget som en selvstendig veske med håndtak forstår vi ikke, og det utvendige glidelåsrommet savner også litt dybde.
Det endrer ikke at CS 400 er et glimrende transportsystem for droneeiere, og prisen er overraskende lav, selv om det er spart litt på de tynne skulderremmene. Beskyttelsen av vår flyvende elskling er til gjengjeld på topp.

Konklusjon

Solid beskyttelse av kameradrone og tilbehør til en overraskende fornuftig pris.
Kronglete glidelåsrom, og den innebygde borrelåsvesken virker ikke helt gjennomtenkt.

Spesifikasjoner

Merke
Lowepro