anm_loweFlip300_01

Lowepro Flipside 300 AW II

Velhengt sekk

av Utstyrsguiden #Fotovesker #Lowepro
9.1

Flipside 300 AW II er en flott ryggsekk for en utstyrspakke bestående av et systemkamera eller et mindre speilreflekskamera samt et par objektiver og en liten drone. Sekken har et solid hofte-
belte, og når du tar av Flipside fra skuld­rene slik at den bare henger i beltet, kan du snu den rundt slik at du har den på magen. Nå kan du ta ut det utstyret du trenger fra baksiden og lukke igjen, uten å ta den helt av. Det er en smart løsning som fungerer godt. Utstyret er godt beskyttet i et tett og godt foret rom med fleksibel inndeling. Dessuten har sekken et integrert regntrekk. Foran kan du dra fram en reim for å feste et lite stativ på sekken, og likevel kommer du til kamerautstyret. Det passer perfekt til et lite reisestativ. Du finner nyttige lommer foran, blant annet til et nettbrett, og det er fleksible lommer på siden til for eksempel en drikkeflaske.

Konklusjon

En veldig praktisk og presentabel ryggsekk for et systemkamera eller et lite speilreflekskamera. Den er romslig, men kompakt, og materialvalget er godt.
Du må åpne hele ryggsekken for å ta ut kamera eller objektiver.
Vi savner en liten åpning for å hente kameraet ut fort.

Spesifikasjoner

Merke
Lowepro