Lowepro Flipside Sport 15L AW

Denne fotoryggsekken er laget til den aktive fotografen, men overrasker på så mange punkter at selv den makelig anlagte bør vurdere en.

av Utstyrsguiden #Fotovesker #Lowepro
9.1

Navnet Sport antyder at denne ryggsekken bare passer til de aller mest energiske fotografene. De har nok også vært Lowepros målgruppe, men Flipside Sport 15L AW er så glimrende laget at vi straks ble begeistret for den – også til andre oppgaver. Først og fremst er den en fornøyelse å bære. Den er lett, sitter perfekt og har en luftig polstring, så man ikke svetter. Dessuten er den så passe smal at den ikke er i veien for armene når man beveger seg. Og den er dyp og stor nok til at man kan ha et stort speilrefleks og en lyssterk tele på 300 mm i den. Det indre rommet kan selvfølgelig tilpasses, og polstringen gir fin beskyttelse. Man kan svinge vesken over på magen og ta ut utstyret uten å ta av ryggsekken først. Det virker fint så lenge man ikke pakker vesken full av utstyr eller har noe svært tungt øverst i vesken. Materialene er solide, og glidelåsene virker helt som de skal. Man kan feste stativ og vannholder til vesken, men det er ikke noe separat rom til f.eks. et nettbrett.

Konklusjon

Denne ryggsekken er fantastisk god. Den er en fornøyelse å bære, og er både lett og solid. Skal man ha med speilrefleks og et par objektiver, får Flipside Sport 15L AW vår varmeste anbefaling. Vi kjøper den i hvert fall selv.

Spesifikasjoner

Merke
Lowepro