Lowepro Flipside Sport 20L AW

Den største ryggsekken i serien tar et komplett utstyr til landskapsfotografen, men løkkene på låsene gir problemer.

#Fotovesker #Lowepro
8.7

Flipside har navnet sitt fordi du må vrenge av de velsittende skulderstroppene og vri ryggsekken rundt magen, hvor magebeltet har tak. Nå henger vesken foran deg med baksiden opp, og herfra kan du låse opp og få tilgang til utstyret. Hvis du ikke bryr deg om den manøveren, kan du naturligvis også ta av vesken, legge den på bakken, åpne baksiden og få tilgang til utrustningen. Låsen på ryggsekkens forside gir ikke tilgang til utstyret, men til en smal lomme til papirer, penger, minnekort, osv. Det er irriterende at man må kjempe seg forbi diverse remmer for å komme ned til utstyret, men fordi remmene vender oppover, blir de tross alt ikke møkkete. De kunne likevel med fordel vært designet litt mer praktisk så man kom til utstyret lettere.
De store løkkene på låsene er smarte og retroaktige, men henger fast i alt. Innvendig er romoppdelingen kraftig foret. 20L kan inneholde et full-frame kamera, et vanlig objektiv, en vidvinkeloptikk, en tele, et makroobjektiv og batterier, filtre samt annet tilbehør.

Konklusjon

Her er vår foretrukne modell i Flipside Sport-serien, som kan inneholde og fint beskytter den store fotoutrustningen. Ekstra lommer gir plass til små ting, men det er ikke plass til klær og mat. Det er et kraftig minus at de store løkkene på hurtiglåsene henger fast i alt.

Spesifikasjoner

Merke
Lowepro