Lowepro M-Trekker BP150

En flott fotoryggsekk i lekkert stoff, som enkelt får plass til et lite systemkamera med en god dose tilbehør og andre personlige eiendeler. I det daglige blir det fort irriterende at skulderreimene sperrer for glidelåsen og gjør det tungvint å åpne sekken.

av Utstyrsguiden #Fotovesker #Lowepro
8.4

M-Trekker er en ny Lowepro-modell som bare finnes i denne ene størrelsen. Designen er lekker, og det er også finishen. For én gangs skyld er ikke materialet fornuftig nylon, men en pen, vannavvisende, stofflignende blanding av ull og polyester. Den rommer et systemkamera med hus, en håndfull objektiver og en blits, og alt får plass i de nederste to tredjedelene av sekken. Den øverste tredjedelen er et ekstrarom med egen inngang på toppen. Det er også et rom for et nettbrett eller en liten bærbar datamaskin.
Du åpner utstyrsrommet på den siden som vender inn mot ryggen, noe som beskytter mot tyveri på gaten. Foringen kunne ha vært kraftigere, men den er god nok for lett utstyr. Dess­verre er åpningen for kronglete. Du må dra glidelåsen nesten helt rundt på baksiden av sekken, og de to skulderreimene går så tett over
glidelåsen at de blir sittende i veien.

Konklusjon

En flott fotoryggsekk i lekkert stoff, som enkelt får plass til et lite systemkamera med en god dose tilbehør og andre personlige eiendeler.

I det daglige blir det fort irriterende at skulderreimene sperrer for glidelåsen og gjør det tungvint å åpne sekken.

Spesifikasjoner

Merke
Lowepro