Lowepro Photo Sport Shoulder 18L

Denne hendige vesken kan ta et speil-reflekskamera og objektiv samt en rekke andre ting til den korte fototuren. Den er smart over skulderen, men er innholdet godt nok beskyttet?

#Fotovesker #Lowepro
8.8

Ved første øyekast ligner det ikke på en kameraveske, men snarere et stort mavebelte i frisk design, men her er det plass til et speilrefleks og et objektiv. Hverken vann eller sand trengte inn, selv rundt glidelåsene.
Det er tre rom, et stort øverst og et lite rom på hver side, som man åpner via solide glidelåser. I enden er det en lomme til en vannflaske. Selve vesken bærer man ganske behagelig over skulderen, akkurat som med en slingveske.
Det er smart at det er en kamerainnsats til speilrefleks med objektivet påmontert, noe som beskytter kameraet, så det ikke rasler rundt på fototuren. Det er også en klar fordel at man kan fjerne innsatsen, så vesken også kan brukes til andre formål hvis man ønsker det.
Det er bare 40 prosent av vesken som er dedikert til kamerautstyr, mens resten brukes til andre ting. Vi hadde helst sett at det var plass til og beskyttelse av flere objektiver, fremfor til f.eks. vannflasker. Prisen er fornuftig for modellen, som er opplagt til en aktiv fotoentusiast.

Konklusjon

Photo Sport Shoulder er en både diskret og smart skulderveske. Som navnet antyder, er den svært godt egnet når man er aktiv. Fotoutstyret beskyttes av en egen innsats, og vesken avviser både vann og støv. Man kunne dedikert mer plass til utstyr, men prisen er fornuftig.

Spesifikasjoner

Merke
Lowepro