Lowepro Powder Backpack 500 AW

En av markedets beste fotoryggsekker for turer på ski. Svært mye plass og funksjonalitet. Vanskelig å finne fram i, lealaus, og noen av glidelåsene er litt slappe. Toppen glir ned på fronten.

av Utstyrsguiden #Fotovesker #Lowepro
8.4

Utvalget av fotoryggsekker og vesker fra Lowepro er mildt sagt lettere uoversiktlig, og nå finnes det også en modell for alle med både foto, snø og ski i blodet. Vi brukte den mest på sykkel og til fots og rakk å tilbakelegge cirka 250 kilometer med 500 AW på ryggen. Det egner den seg også til.
Holdbarheten og ergonomien er som alltid helt på topp.
Lowepro skuffer sjelden på det feltet, og det er nok av plass til for eksempel en liten snøskuffe, bærbar PC og drikkesystem. Nederst er det en foret kameraboks med plass til et stort kamera, en tele eller en drone pluss tre normalobjektiver samt litt tilbehør. Man kan ta innsatsen helt ut hvis man heller vil ha plass til annet utstyr, og systemet er kjent fra konkurrenten F-stop, som imidlertid lager en stivere og mer håndterbar løsning. Og har vi vårt største ankepunkt. Med 55 liter er sekken svært romslig og full av funksjoner. Den har reimer til ski, ser godt ut og er lett og praktisk. Dessverre er den også slapp i fisken og vanskelig å finne fram i. Rom, bunn og glidelåser er litt for myke, og særlig toppen som kan klikkes av og på, henger jevnlig halvveis ned på fronten. Dette endrer likevel ikke det faktum at Powder er en god og solid kvalitetsryggsekk.

Konklusjon

Rom, bunn og glidelåser er litt for myke, og særlig toppen som kan klikkes av og på, henger jevnlig halvveis ned på fronten.

Spesifikasjoner

Merke
Lowepro