Lowepro Pro Trekker BP 550 AW II

Toppmodellen fra Lowepro for skikkelige fototurer er ikke bare en stor ryggsekk.

av Utstyrsguiden #Fotovesker #Lowepro
8.8

Toppmodellen fra Lowepro for skikkelige fototurer er ikke bare en stor ryggsekk. Den er full av smarte detaljer som gjør den ganske fleksibel. For eksempel er det lett å ta av den øverste delen og bruke den som en liten skulderveske, og samtidig oppfyller den nederste delen kriteriene for å ta den med som håndbagasje på et fly. I den øverste delen er det plass til et stort systemkamera, men dessverre er det ingen beskyttende polstring der. Det er det derimot inni ryggsekken, som er godt polstret og har fleksibel rominndeling.

Vi fikk for eksempel plass til et par speilreflekshus, en zoom på 200–500 mm og seks andre objektiver pluss annet
løsøre. Hoftebeltet kan tas helt av og legges i sekken den tar mindre plass. Det er plass til en laptop på forsiden, men det er en utsatt plassering for slag og tyveri. Generelt er dette imidlertid en klassisk og robust fotoryggsekk med kraftige glidelåser og velpolstrede hofte- og skulderreimer med god komfort – selv når oppakningen er tung. Det er tilgang til utstyret fra forsiden, og vi hadde gjerne også sett en rask inngang fra siden.

Konklusjon

Generelt er dette imidlertid en klassisk og robust fotoryggsekk med kraftige glidelåser og velpolstrede hofte- og skulderreimer med god komfort – selv når oppakningen er tung. Det er tilgang til utstyret fra forsiden, og vi hadde gjerne også sett en rask inngang fra siden.

Spesifikasjoner

Merke
Lowepro