Lowepro ProTactic 350 AW

Med den nye veskeserien har Lowepro laget en ekstremt kompakt ryggsekk til krevende actionfotografer. Allikevel er ProTactic 350 AW proppfull av smarte detaljer.

#Fotovesker #Lowepro
9.1

ProTactic er navnet på Lowepros nyeste serie av kameraryggsekker til krevende fotografer. ProTactic 350 AW er kompakt, men kan allikevel inneholde to kamerahus i full-frame-størrelse og opptil seks objektiver, samt en en bærbar pc på 13 tommer. Dessuten er det et hav av små lommer til tilbehør. Det spesielle ved den nye serien er den beskyttende skallkonstruksjonen i toppen samt alle de elastiske stroppene som omkranser ryggsekken. Her kan man spenne på alt mulig utstyr etter behov. Det er godt tenkt. Detfølger også med ekstra lommer og vesker til formålet. I bunnen er det et regnslag, og det er tilgang til utstyret fra hele fire hurtiglåsåpninger. Ergonomien er svært god, med gode polstringer på både skulderstropper og hoftebelte. Dessuten er det sørget for god ventilasjon i ryggstykket. Eneste minus er at ryggsekken er en rendyrket fotoveske, og derfor er det ikke plass til klær eller andre ting på fototuren, men den kompakte og gjennomtenkte designen til actionfotografen er en fin prioritering.

Konklusjon

Den kompakte designen overrasker med et hav av smarte detaljer og et lekkert materialvalg. Lowepro ProTactic 350 AW er dessuten ytterst robust, og med en god ergonomi vil den tiltale mange fotografer som har behov for mye utstyr på lite plass.

Spesifikasjoner

Merke
Lowepro