Lowepro Urban Reporter 250

Denne skuldervesken har nydelige materialer og god plass til utstyret. Den er på mange måter tingen til gatefotografering, men det er et par irriterende småfeil.

#Fotovesker #Lowepro
7.3

Lowepro kan dette med å lage fotovesker i nydelig kvalitet. Materialene på Urban Reporter 250 er solide, og kamerautstyret er godt beskyttet av de indre veggene. Det er også rikelig med plass til et speilrefleks montert med en lyssterk optikk, tre ekstra objektiver samt en bærbar med en skjerm opptil 13 tommer. Vesken er også dyp nok til at man kan ha med en zoomoptikk på 70-200 mm. Urban Reporter 250 er likevel i den tyngre enden med en vekt på 1,2 kilo, noe som trekker ned til diskret gatefotografering. Skulderremmen er uansett bra, så komforten er god nok. Det er til gjengjeld ikke åpning og lukking av vesken. Den ytre flappen lukkes med store knapper, som lett sitter fast i de stålringene som stroppene skal igjennom. Det er ikke kjekt hvis det skal gå litt fort. Og det indre av vesken lukkes med borrelås som er tung å komme til. Man må nemlig vippe vekk den ytre delen av veskens materiale først. Det høres ut som småting, men det er irritasjonsmomenter man må kjempe med hver dag.

Konklusjon

Urban Reporter 250 er mer elegant enn mange andre skuldervesker, men den smarte designen har dessverre kostet på brukervennligheten. Løsningen med knapper til å lukke vesken vil irritere de fleste daglig. Ergerlig, for Lowepro var nesten i hus med en flott fotoveske.

Spesifikasjoner

Merke
Lowepro