LoweproToploader Pro 70 AW II

Hvis du skal ha enkel og rask adgang til det store speilreflekset med batterigrep, er denne vesken tingen. Et smart system med to remmer gjør at den aktive fotografen har noe ekstra å glede seg til.

#Fotovesker #Lowepro
9.0

De såkalte snutebagene er den perfekte løsningen når man skal ut og knipse med kun ett objektiv. De fleste modeller er imidlertid ikke brede nok til å kunne romme et speilrefleks med batterigrep, men det klarer Lowepro Toploader Pro 70 AW II uten problemer. Vi testet bagen med et Canon EOS-1D X, og det passer perfekt og er lett å ta ut av bagen i en fei.

Den brede skulderremmen gjør det behagelig å bære utstyret, og bagen er godt polstret til å beskytte kamera og optikk. Det følger med en ekstra rem, som man spenner på to låser og rundt livet. Det hjelper til med å holde bagen rolig når man går. Man kan som en smart detalj også bære bagen foran seg på brystet ved å ha den store skulderremmen rundt halsen og den mindre remmen rundt livet. Det fungerer godt og man kan klatre opp en bakke uten at utstyret dingler rundt. Dessuten er det lett å ta frem kameraet i en fart. Det mangler tre cm på at det er plass til en telezoom på 70-200 mm F2.8, så da bør man velge storebror Pro 75 AW II.

Konklusjon

Har du et speilrefleks med batterigrep, så er Toploader Pro 70 AW II klart verdt å vurdere. Materialene er solide, og man kan bære den på flere smarte måter. Til lange turer er en fotoryggsekk tross alt fremdeles det mest behagelige, men til kortere turer er denne bagen lekker.

Spesifikasjoner

Merke
Lowepro