Manfrotto Chicago BP-30

Det er forbausende hvor mye utstyr som kan stappes ned i den lille fotoryggsekken fra italienske Manfrotto. Det er også tenkt på detaljene med gode funksjoner.

av Utstyrsguiden #Fotovesker #Manfrotto
8.0

Det er forbausende hvor mye utstyr man kan stappe ned denne lille fotoryggsekken fra italienske Manfrotto. Utviklerne har tydeligvis jobbet overtid for å utnytte plassen, og det har de kommet godt fra. Det er lagt vekt på detaljene med kraftig polstring i bunnen og ikke minst enkel tilgang til utstyret fra begge sider. Vi fikk lett plass til et speilløst systemkamera, fire objektiver, en gimbal og en laptop på tur. Vi kunne raskt ta ut innsatsen til utstyr når vi ville bruke ryggsekken til andre formål. Det største problemet med BP-30 er at den er så liten at man ser ut som en speidergutt på tur. Den sitter for høyt på ryggen og er ikke laget for høye personer. Skulderreimene er godt polstret, men det er ikke noe hoftebelte.

Konklusjon

Den fleksible innredningen og gode romsligheten trekker opp. Dessverre er BP-30 så liten at den blir sittende høyt på ryggen, særlig hvis man er høy selv.

Spesifikasjoner

Merke
Manfrotto