Manfrotto Manhattan Mover-30

Mange fine funksjoner i en diskret innpakning som ikke roper dyrt fotoutstyr. God til prisen. Det er ikke en rendyrket fotoryggsekk, noe man kan merker på yttermaterialet, som er tynt.

av Utstyrsguiden #Fotovesker #Manfrotto
8.1

Manfrottos nye fotoryggsekk er laget for byfotografer som vil ta med seg det viktigste utstyret, ha rask tilgang til det og samtidig ikke vil stikke seg for mye ut. Designen er strømlinjeformet, og ryggsekken ser faktisk slett ikke som ut en fotobag. De polstrede skilleveggene inni ryggsekken kan også ­tas helt ut av Mover-30, og da kan du bruke den som en helt vanlig ryggsekk med plass til for eksempel klær og bøker. Den sitter godt på ryggen, men det ytterste nylonmaterialet er ikke så robust. Skulderstroppene er også en smule smale og tynne, så det er ikke en sekk man har på ryggen i timevis.
Til gjengjeld er det smart med de to brede elastiske stroppene som kan spennes over de to midterste rommene, slik at verken ­objektiver eller kamera beveger seg under tran­sport. De to integrerte reimene på forsiden er en annen god detalj. Du kan bruke dem til å spenne fast et fotostativ til rygg-
sekken. Det er enkelt å spenne fast stativet og få det til å sitte skikkelig. Ryggsekken har plass til et speilrefleks- eller systemkamera samt tre–fire objektiver, der det største er en telezoom på 70–200 mm. På ryggsekkens ene side er det en lomme, men den er akkurat for liten til en vannflaske.

Konklusjon

Ryggsekken har plass til et speilrefleks- eller systemkamera samt tre–fire objektiver, der det største er en telezoom på 70–200 mm.

Spesifikasjoner

Merke
Manfrotto