Manfrotto Noreg Messenger MN-30

Ekstremt fleksibel skulderveske med en integrert fotoveske som kan tas ut og brukes separat. Kamuflasjedesignen er litt for vågal, og den ­ytterste polstringen er for tynn.

av Utstyrsguiden #Fotovesker #Manfrotto
8.8

Det beste ved Manfrottos nye skulderveske «Noreg» er ­fleksibiliteten. Den kan nemlig brukes som både­ dedikert fotoveske og som hverdagsveske med plass til en bærbar på 15 tommer, et nettbrett på 9,7 ­tommer samt ­andre nyttige småting. Inni vesken er det en godt polstret integrert foto­veske med plass til et lite ­speilreflekskamera eller et ­systemkamera samt to ­ekstraobjektiver eller ett ­teleobjektiv på 70–200 mm.
Det er smart at man kan ta den kompakte fotovesken helt ut og bruke den alene med en integrert skulderreim. ­Messenger MN-30 er helt uten borrelåser, og det er bra, for de både bråker og blir slitt ganske fort. Selve skuldervesken er laget av et tynt nylonmateriale – og her savner vi litt bedre beskyttelse. Takket være smart plasserte glidelåser får man rask tilgang til fotoutstyret sitt, også når foto­vesken er plassert i skuldervesken. ­Designet på vesken, et grått kamuflasjemønster, er kanskje litt i overkant, og vi kunne godt ha tenkt oss et diskret, svart alternativ. Vi savner også en elastisk lomme til for eksempel å legge en vannflaske i, på yttersiden.

Konklusjon

­Designet på vesken, et grått kamuflasjemønster, er kanskje litt i overkant, og vi kunne godt ha tenkt oss et diskret, svart alternativ.

Spesifikasjoner

Merke
Manfrotto