MANFROTTO Pro-Light 3N1-35

Med denne robuste fotoryggsekken fra Manfrotto, får man en kombinert transport- og fotoveske. Ryggsekken er full av fikse detaljer. Prisen er uansett noe høy.

#Fotovesker #Manfrotto
8.7

Etter fusjonen mellom italienske Manfrotto og den israelske veskeprodusenten Kata selges alle veskene deres nå under navnet Manfrotto. Katas sans for å lage ekstremt robuste foto­vesker og -ryggsekker i en flott design har dermed fått nytt liv. Det gjelder blant annet Manfrottos nye fotoryggsekk, Pro-Light 3N1-35, som tydelig viderefører arven fra Kata. Ryggsekken er virkelig robust, og det er hele tre forskjellige adganger til veskens innhold. Det er plass til et speilrefleks med et 70-200 mm-objektiv samt tre ekstra optikker og en blits. Dessuten er det plass til en bærbar pc på 15 tommer samt mobiltelefon og tilbehør. Et innebygd regnslag kan trekkes over vesken, og det er smart at man kan gjemme vekk skulderremmene, hvorpå man kan bruke vesken som en såkalt sling bag. Vi savner likevel at man kan låse opp hele veskens front, så man kan få tilgang til alt fotoutstyret på én gang. Vesken er ideell til transport av blandet utstyr, mens den er litt for stor og kronglete hvis den primært skal brukes som fotoveske.

Konklusjon

Pro-Light 3N1-35 er robust og kan både brukes som vanlig fotoveske til weekendturen og på lengre reiser. Den er romslig, og det er mange fikse adganger til utstyret. Det ergrer oss likevel at man ikke kan få tilgang til alt innholdet i vesken på én gang, og prisen er litt høy.

Spesifikasjoner

Merke
Manfrotto