NYA-EVO Fjord 36

Ekstremt robust og fleksibel fotoryggsekk med mye plass. God ergonomi og mange reimer og lommer. Ingen tilgang til fotoutstyret fra sidene gjør at det går tregt å få fram kameraet. Høy pris.

av Utstyrsguiden #Fotovesker #NYA-EVO
9.0

NYA-EVO er en ny ryggsekkprodusent, og som ryggsekker fra for eksempel F-Stop selges Fjord 36 som et tomt skall som er ­perfekt som en dagstursryggsekk. Så kjøper man innredning for fotoutstyr i tre størrelser. Den minste koster 570 kroner og fyller halve sekken så man for eksempel kan ha en genser øverst. Vi testet Fjord 36 med den største innsatsen til 1079 kroner, som fyller hele sekken. Totalprisen på 4479 kroner er høy, men akseptabel for en ryggsekk av dette ­kaliberet. Innsatsen kan tilpasses med flyttbare romdelere, og det er plass til for eksempel to store speilreflekser og fem objektiver. Romdelene er godt polstret, og innsatsrammen er veldig fast.
Med en sterk aluminiumramme, kraftig nylon og solide glidelåser er ryggsekken svært robust. Dessuten er den vanntett, og et stort antall reimer gjør det mulig å feste for eksempel stativ, gåstaver eller ski på NYA-EVO Fjord 36. Ergonomien er virkelig god, og polstringen på skulderreimene og hoftebeltet er behagelig. Man ­kommer til utstyret fra ryggsiden, men dessverre er det ingen åpninger på sidene. Det gjør det litt klønete å få tak i utstyr, for du må ta sekken helt av deg. Fjord 36 finnes i fargene svart, grønn, blå og hvit.

Konklusjon

Det gjør det litt klønete å få tak i utstyr, for du må ta sekken helt av deg.

Spesifikasjoner

Merke
NYA-EVO