Ortlieb Soft-Shot

Tyske Ortlieb har siden 1982 produsert uslitelige og vanntette sykkelvesker. Nå er turen kommet til kameravesker, og den idéen bare elsker vi.

#Fotovesker #Ortlieb
9.2

Blant fire helt nye kameravesker fra Ortlieb er denne Soft-Shot på 9,7 liter. Den kan inneholde et speilrefleks med påmontert normalobjektiv samt to lignende optikker og en iPad. Det hele ligger forsvarlig nedpakket i oransje skum-polstring man kan flytte rundt på, slik man
kjenner det fra konkurrerende vesker. Yttersiden er til gjengjeld unik. Det spesielle vannavvisende nylonmaterialet er overraskende flott, den svært kraftige glidelåsen slipper ikke inn så mye som en dråpe vann selv om vi prøvde hardt, og i det hele tatt oser nyheten av kvalitet. På innsiden av flappen er det store lommer til minnekort og filtre med mer. Ortlieb opplyser at flappen ikke er vanntett, men våt test viste at materialet utmerket kan tåle en lett byge.
Kameravesker er generelt dyre, og det gjelder også her. En del norske butikker forhandler Ort­liebs suverene sykkelvesker, men men det er ikke helt enkelt å spore opp de nye kameraveskene. Prisen er fra butikken komplettfritid.no som kan sende varene hjem til deg.

Konklusjon

Konkurrentene bør være på vakt og potensielle forhandlere stå i kø. Lowepro og de andre klassikerne har fått en ny konkurrent som straks ble vår favoritt på grunn av de flotte materialene og den gode beskyttelsen av utstyret.

Spesifikasjoner

Merke
Ortlieb