Samsung Galaxy A9 128GB

Mulighet for å velge mellom forskjellige brennvidder. Skjermen er stor og klar, og prisen på telefonen er svært konkurransedyktig. Bildekvaliteten skuffer. Det er ikke mulig å bruke sekundære kameraer i profftilstand, heller ikke å fotografere i råformat.

av Utstyrsguiden #Fotovesker #Samsung
8.2

A9 er den første smart­telefonen med hele fire ­kameraer på baksiden – og det til en ganske ­attraktiv pris. ­Hovedkameraet leverer 24,1 megapiksler og blender F1.7. Bytter du til tele-
kameraet, får du 2x optisk zoom. Med ultravidvinkelen på 12 mm synker oppløsningen til kun 8,0 megapiksler. Vi har også et dybdekamera som ­brukes til å legge bakgrunnssløring på for eksempel portretter, og det gjør en god jobb.
Umiddelbart er det smart å tilby så mange optiske muligheter, men ­bildekvaliteten daler kraftig når man ­går bort fra hovedkameraet, som leverer naturlige farger og akseptabelt detaljnivå. Særlig ultravidvinkelen hadde vært et fantastisk supplement hvis bare bildene ikke ble så pikselerte. Dessverre har ingen av kameraene optisk bildestabilisering, og på proffinnstilling kan du velge maks ISO 800 – og kun bruke hovedkameraet. På Auto kunne vi presse A9 opp til ISO 2000, som ble veldig ­kornete. Man kan dessverre ikke knipse i raw. Til gjengjeld er den store AMOLED-skjermen på 6,3 tommer og 1080 x 2220 punkter klar og detaljert.

Konklusjon

Til gjengjeld er den store AMOLED-skjermen på 6,3 tommer og 1080 x 2220 punkter klar og detaljert.

Spesifikasjoner

Merke
Samsung