DJI Mavic 2 Zoom

Nesten lik Kameraet er eneste forskjell på Mavic 2 Pro og 2 Zoom. Deksel Det er ikke helt enkelt å feste lokket, så pass godt på objektivet.

#Kamera #DJI
9.3

Mavic 2 Zoom er identisk med Mavic 2 Pro. Kameraet er den eneste forskjellen på de to. Mavic-en er en liten, diskret, ekstremt stabil og velflyvende drone som bråker langt mindre enn for eksempel DJIs Phantom-droner. På zoomversjonen er Pro-ens 20 megapikslerkamera med 1-tommers bildebrikke og en fast 28 mm byttet ut med en 12 megapiksler 1/2,3-tommers bildebrikke og en optisk 24–48 mm. Den gode optiske zoomen er ideell for å få et godt perspektiv på bakken. I tillegg til zoomfunksjonen har zoomversjonen også et annet trumfkort. Med SuperRes funksjonen tar dronen lynraskt ni bilder av motivet og smelter dem automatisk sammen til et bilde på 48 megapiksler med overlegent detalj-
nivå. Dessuten har den en drøss av andre spennende funksjoner for både flyvning og foto- og 4K videoopptak. Begge de to Mavic-dronene har en enorm fordel ved at de kan legge inn de propelløse armene langs kroppen. Dermed er dronen svært kompakt og enkel å ta med på reise, hvor den gir helt nye foto- og videomuligheter. Det er trøblete å feste dekselet som beskytter kameraet.

Konklusjon

Det er trøblete å feste dekselet som beskytter kameraet.

Spesifikasjoner

Merke
DJI
Megapiksler
12
Brennviddeforl./optisk zoom
2
Maks ISO
3200