GoPro MAX

GoPro MAX forener gledene ved et tradisjonelt actionkamera og opptak i 360 grader. Dessuten har MAX har stemmestyring og kan tåle vanndybder på ned til fem meter.

av Utstyrsguiden #Kamera #GoPro
9.1

Amerikanske GoPro er klare med en avløser for det klossete 360-graders-kameraet Fusion. Selv om det leverte flotte 360-gradersopptak, var det flere irritasjonsmomenter ved forgjengeren. Nå har GoPro fikset disse unotene med sitt robuste og mindre MAX. Nå er det blant annet en god skjerm på den ene siden, som viser et tydelig og klart bilde.

MAX kan også brukes som et vanlig actionkamera hvis du bare bruker det ene av kameraets to objektiver. Da leverer det video i Full HD og bilder på 5,5 megapiksler, noe som ikke er imponerende. Men det er heller ikke her hovedstyrken til kameraet ligger. Den ser man når man bruker begge objektivene til opptak i 360 grader. De blir flotte med usynlige sømmer og mange detaljer. Den innebygde bildestabilisering, HyperSmooth, sørger for at opptakene blir helt rolige. Det så vi tydelig da vi for eksempel syklet på ujevnt underlag.

GoPro-appen er endelig blitt tidsmessig, så på telefonen kan du nå endre vinkel på opptakene etter opptak. Appen er enkel i bruk, og du kan gjøre alle kamerainnstillinger her. Det er praktisk hvis du f.eks. har festet kameraet på hjelmen din. Vi vil imidlertid anbefale å ta med en powerbank hvis du vil redigere på farten eller bruke appen mye. Den tapper nemlig mobiltelefonen din raskt.

MAX har også stemmestyring og tåler vanndybder på ned til fem meter, så du kan bruke det under vann. Det går ikke med konkurrentene. Vil du både ha et kamera til action og 360-graders-opptak, er MAX det riktige valget. Går du bare for 360 grader, hadde vi valgt Insta360 ONE X på grunn av den lavere prisen.

Conclusion

Opptak i 360 grader blir flotte med usynlige sømmer og mange detaljer. Den innebygde bildestabiliseringen sørger for at opptakene blir helt rolige, og den oppdaterte appen øker de kreative mulighetene. Rett og slett toppklasse.

Spesifikasjoner

Merke
GoPro
Megapiksler
16,6
Brennviddeforl./optisk zoom
-
LCD-skjerm
2,0
Bilder/sekund
30
Maks ISO
3200