Nikon KeyMission 360

Velutstyrt 360-graderskamera av høy kvalitet. Oppløsningen er flott. Snapbridge fungerer fint. Sammensyingen av bildene fra de to objektivene er ikke så god som konkurrentenes.

#Kamera #Nikon
8.3

KeyMission 360 er Nikons første kandidat i det spennende, nye markedet for 360-graderskameraer. Det har et objektiv på hver side og kan filme hele veien rundt. KeyMission360 er blitt et ganske vellykket produkt etter at Nikons app Snapbridge fikk en grundig overhaling. Det løste mange problemer, og nå er appen glimrende. Førsteinntrykket av KeyMission 360 er lekkert. Produktet virker
gjennomtenkt og kommer med mye fint ekstrautstyr – blant annet får du med en kameraveske på kjøpet, og du får et sett ekstra frontlinser for undervannsbruk, så du kan dykke ned til 30 meter med KeyMission 360 – som et av de eneste 360-kameraene akkurat nå. Bildekvaliteten er fin, og med den intuitive appen er det lett å stille inn kameraet. Det er også flott at KeyMission fungerer med alle smarttelefoner. KeyMissions største problem er av teknisk karakter. Sammensyingen av bildene, den såkalte stitchingen, er ikke god nok. Det er veldig lett å se hvor bildene møtes, for det blir en stygg, nærmest grålig sammensying. Foreløpig har vi ikke sett veldig god stitching i denne prisklassen, men flere av konkurrentene, som Samsung Gear360 og Ricoh Theta S, gjør dette langt bedre enn Nikon.

Konklusjon

Nikons debut i 360 grader

Spesifikasjoner

Merke
Nikon