Polaroid Originals OneStep 2 VF Stranger Things

Kameraet er en oppdatering av en Polaroid-klassiker fra 1977, men nå i fargene fra TV-serien «Stranger Things» og med et design som er snudd på hodet som i seriens parallelunivers.

av Utstyrsguiden #Kamera #Polaroid Originals
8.8

Kameraet er en oppdatering av en Polaroid-klassiker fra 1977, men nå i fargene fra TV-serien «Stranger Things» og med et design som er snudd på hodet som i seriens parallelunivers. Ellers er det, annet enn usb-lading og en selvutløser, ikke kommet mange fancy nyheter. Og det er faktisk ganske befriende. Det gjør nemlig at man går fram som med et klassisk analogt Polaroid-kamera og får det man forventer: Herlige øyeblikksbilder der ventetiden er like gøyal som det selve resultatet er. Bildekvaliteten er som forventet fra et Polaroid-kamera. Motivene krever en del lys, selv om kamerablitsen hjelper. Men poenget er at her handler det ikke om få skarpe detaljer, men om å ha det morsomt.

Konklusjon

Bildekvaliteten er som forventet fra et Polaroid-kamera. Motivene krever en del lys, selv om kamerablitsen hjelper. Men poenget er at her handler det ikke om få skarpe detaljer, men om å ha det morsomt.

Spesifikasjoner

Merke
Polaroid Originals