Sony Alpha7R III

Høy oppløsning, bildekvalitet og hastighet. Ikke raw-konvertering i kameraet.

#Kamera #Sony
9.2

På tross av den høye oppløsningen
takler Alpha7R III serier på 10,0 bilder i sekundet. Autofokus, som benytter seg av 425 fokuspunkter, reagerer raskt og nøyaktig, og vi opplevde ingen problemer med raske motiver. Dessuten er det mulig å bruke funksjonen Eye AF, som kan registrere og holde på et øye på portrettfotografering og andre motiver med en person i sentrum. Det fungerer godt og sikkert, selv når lysforholdene ikke er
optimale. Eksponeringen fra systemkameraet er sikker, og fargene er naturlige i både råformat- og jpeg-filer. Bildestøy blir først påtrengende ved ISO 25 600, men selv på høyeste ISO-verdi blir bildene brukbare. På de laveste ISO-verdiene er detaljene imponerende gode fra Alpha7R III. Søkeren er herlig stor og lys, mens skjermen skuffer med størrelsen på bare 3,0 tommer. Kameraergonomien er god, men når ikke opp til systemkameraene Nikon Z 7 og Canon EOS R. Det er enkelt å stille inn kameraet på godt plasserte knapper. Menyen er oversiktlig, og kameraet har innebygd bildestabilisering.

Konklusjon

Bildekvaliteten fra dette kameraet er skyhøy, og det er langt ifra det dyreste i klassen. Detaljnivået og håndteringen av bildestøy er flott.

Spesifikasjoner

Merke
Sony
Megapiksler
42,2
Brennviddeforl./optisk zoom
1
LCD-skjerm
3
Bilder/sekund
10
Maks ISO
102400