Sony Alpha7R III

Med det blotte øye er Sonys høyoppløste toppmodell på en prikk lik den mindre Alpha7 III.

av Utstyrsguiden #Kamera #Sony
9.2

Med det blotte øye er Sonys høyoppløste toppmodell på en prikk lik den mindre Alpha7 III. Imidlertid er Alpha7R III et helprofesjonelt kamera med en helt fantastisk detaljgjengivelse, og bildebrikken presterer godt under alle lysforhold. Selv høyeste ISO-verdi på 102 400 blir brukbart. Fargegjengivelsen er mer naturlig enn den fra Alpha7 III, og eksponeringen er meget sikker. Kameraet er kompakt, og ergonomien er fin, men ikke så bra som på Nikon. Skjermen på 3,0 tommer kunne godt ha vært en anelse større. Med sine 3 686 400 punkter er den store søkeren skarp. Den innebygde bildestabiliseringen er veldig effektiv, og avansert autofokus med 425 fokuspunkter fungerer raskt og sikkert. Det gjelder også for automatisk
øyeregistrering på portretter. Du kan sette sammen flere bilder for å få enda høyere oppløsning i kameraet, men vi trenger ikke mer enn 42,2 megapiksler. Serier på 10,0 bilder i sekundet er imponerende med en så høy oppløsning.

Conclusion

God, sikker og velfungerende autofokus. Klassens beste bildekvalitet, og prisen er fin. Ikke raw-konvertering i kamera. Liten skjerm. Ergonomien kunne ha vært bedre.

Spesifikasjoner

Merke
Sony