Vuze XR

Med XR-modellen har israelske VUZE laget et ganske oppsiktsvekkende kamera. Med et trykk på en knapp kan du slå ut de to kameraene så de ser ut som to stirrende øyne.

av Utstyrsguiden #Kamera #Vuze
8.6

Med XR-modellen har israelske VUZE laget et ganske oppsiktsvekkende kamera. Med et trykk på en knapp kan du slå ut de to kameraene så de ser ut som to stirrende øyne. I den posisjonen tar det opp i 180 grader. Når de to kameraene er slått inn, jobber kameraet med 360 grader, slik som de andre i klassen. XR kan filme i både 4K og 5,7K med utmerket bildekvalitet. Dessverre holder ikke brukervennligheten følge. Det har bryter som også bytter mellom foto og video, en knapp for Wi-Fi og en opptaksknapp. Alt annet må stilles inn via den ikke særlig brukervennlige appen VUZE XR Human Eyes, hvor du imidlertid kan redigere videoene dine i stil med
Insta360 – f.eks. endre vinkel midt i opptakene. Merkelig nok er det ikke mulig å dele direkte til YouTube, men f.eks. til Facebook og Instagram. Alternativt må du laste opp via datamaskin og programmet VuzeVRStudio, som er håpløst med få redigeringsmuligheter. Kameraet selges ikke i Norden, så du må kjøpe det online.

Konklusjon

Innovativt design med mulighet for 3D-opotak. God bildekvalitet og mulighet for råformatbilder.
App og betjening mangler brukervennlighet. Sluker mye strøm. Høy pris.

Spesifikasjoner

Merke
Vuze