Vuze XR

Med XR-modellen har israelske VUZE laget et ganske oppsiktsvekkende kamera. Med et trykk på en knapp kan du slå ut de to kameraene så de ser ut som to stirrende øyne.

#Kamera #Vuze
8.6

Med XR-modellen har israelske VUZE laget et ganske oppsiktsvekkende kamera. Med et trykk på en knapp kan du slå ut de to kameraene så de ser ut som to stirrende øyne. I den posisjonen tar det opp i 180 grader. Når de to kameraene er slått inn, jobber kameraet med 360 grader, slik som de andre i klassen. XR kan filme i både 4K og 5,7K med utmerket bildekvalitet. Dessverre holder ikke brukervennligheten følge. Det har bryter som også bytter mellom foto og video, en knapp for Wi-Fi og en opptaksknapp. Alt annet må stilles inn via den ikke særlig brukervennlige appen VUZE XR Human Eyes, hvor du imidlertid kan redigere videoene dine i stil med
Insta360 – f.eks. endre vinkel midt i opptakene. Merkelig nok er det ikke mulig å dele direkte til YouTube, men f.eks. til Facebook og Instagram. Alternativt må du laste opp via datamaskin og programmet VuzeVRStudio, som er håpløst med få redigeringsmuligheter. Kameraet selges ikke i Norden, så du må kjøpe det online.

Konklusjon

Innovativt design med mulighet for 3D-opotak. God bildekvalitet og mulighet for råformatbilder.
App og betjening mangler brukervennlighet. Sluker mye strøm. Høy pris.

Spesifikasjoner

Merke
Vuze