Canon EF 70-200mm F2.8L IS III USM

Profesjonelt toppnivå med veldig flott skarphet fra blender F2.8 og ingen fortegning. Det følger med en stativfot og en fin oppbevaringsveske. Større, tyngre og dyrere enn det også skarpe EF 70–200 mm F4.0L II. Bildestabiliseringen er ikke blitt mer avansert.

#Objektiv #25
8.9

I 2010 kom Canon med EF 70–200 mm F2.8L IS II, og det var fremragende. Nå kommer Canon med III-eren, som er mer en ansiktsløftning enn en ny konstruksjon. Optisk og mekanisk er de to like. Det er tre små forskjeller. Linsebelegget er forbedret med fluoritt på front- og baklinsene, og det gjør det lettere å holde dem rene. Kosmetisk er objektivet nå på linje med de nyeste Canon-objektivene, som er litt hvitere og har en litt annerledes inskripsjon. Skarpheten er nydelig over hele bildeflaten allerede fra full blender. Det blir ingen fortegning. På de midterste brennviddene må man blende to trinn ned for å fjerne litt vignettering. Imidlertid er bildekvaliteten i praksis uovertruffen. Zoomen er kompatibel med Canons to telekonvertere, og bildekvalitetstapet er minimalt hvis du bruker dem i nyeste versjon III.

Konklusjon

Zoomen er kompatibel med Canons to telekonvertere, og bildekvalitetstapet er minimalt hvis du bruker dem i nyeste versjon III.

Spesifikasjoner

Merke
25