FUJINON XF200mmF2.0 R LM OIS WR

Et helt fantastisk objektiv som er en drøm for natur- og konsertfotografer. Bildekvaliteten er fremragende. Vekten og prisen er konkurransedyktig. Prisen er selvfølgelig høy, men den er lavere enn konkurrentene fra Canon og Nikon, som heller ikke gir med en telekonverter på kjøpet.

av Utstyrsguiden #Objektiv #Fujifilm
9.1

Fujifilm er berømt for sitt fantastiske utvalg av objektiver med fast brennvidde. Som regel gir disse bedre bildekvalitet enn objektiver med zoom, men hittil har 90 millimeter vært den lengste brennvidden. Dette endrer seg så på imponerende vis.
Dette objektivet er utført i en ekstremt eksklusiv perlehvit finish, og knappene og fokus- og blenderringene gir en perfekt følelse av kontroll.
Inni telen finner vi hele 19 linseelementer, og selv om det er mer enn i Canon og Nikons tilsvarende objektiver, er det opptil 665 gram lettere – og prisen er et par tusenlapper lavere.
Det er så absolutt ikke spart inn på bildekvaliteten. Du får helt suverene bilder med utsøkt skarphet og en silkemyk bakgrunnssløring samt lynraskt fokus.
Vi klarte å ta knivskarpe bilder håndholdt på 1/12 sekund med den
integrerte stabiliseringen. Det er
fokusknapper på siden og mulighet
for å lagre et fokuspunkt. Det følger med en god telekonverter på 1,4x.

Konklusjon

Det følger med en god telekonverter på 1,4x.

Spesifikasjoner

Merke
Fujifilm