Olloclip Mobile Photography Box Set for iPhone X

God supervidvinkel, og objektivene er enkle å plassere nøyaktig over telefonobjektivene. Settet kan dekke for lys- og ansiktssensorer på iPhone X, og det er vanskelig å ta av dekslene.

av Utstyrsguiden #Objektiv #Olloclip
7.9

Amerikanske Olloclip lager objektivforsatser til iPhone-telefoner og har utviklet dette settet til iPhone X. Det består av et klipsfeste og tre objektiver. Festet gjør det mulig å sette for eksempel en supervidvinkel på det bakovervendte kameraet og et fiskeøyeobjektiv på frontkameraet samtidig, og det sørger for at objektivforsatsene sitter perfekt sentrert over objektivene. Imidlertid dekker objektivet foran over både ansiktsgjenkjenningen og gjør det vanskelig å låse opp iPhone X, og for lyssensoren som tilpasser lysstyrken på skjermen. Dermed tror telefonen at man er på et mørkt sted, og minimerer lysstyrken på skjermen, og det er veldig upraktisk.
I tillegg til vidvinkel og fiskeøye følger det med et makroobjektiv. Vi brukte vidvinkel mest, og det blir god skarphet i midten, men uskarpe hjørner, og det blir kraftig tønnefortegning. Begge deler er normalt for billigere mobilobjektiver som dette. Fiskeøyeobjektivet er langt fra like skarp, men morsomt. Makroen forstørrer 15 ganger, så dybdeskarpheten er ekstremt liten og gjør det vanskelig å holde telefonen på riktig avstand.
Settet kunne ha vært mer gjennomtenkt. Vi kunne også ha ønsket oss at det var lettere å ta av objektivdekslene.

Konklusjon

Settet kunne ha vært mer gjennomtenkt.

Spesifikasjoner

Merke
Olloclip