Panasonic Lumix S PRO 24-70 mm F2.8

Et objektiv på 24-70mm F2.8 hører til det helt klassiske tilbehør i et full-frame-system, og objektivet her er Panasonics bud til deres nye spejlløse full-frame-kameraer.

#Objektiv #Panasonic
9.0

Et objektiv på 24-70 mm F2.8 er et av de mest klassiske tilbehørene i et fullformatsystem, og dette objektivet er Panasonics kandidat til deres nye speilløse fullformatkameraer. Det er stort og tungt, men fungerer godt sammen med de også store kameraene i S1-serien. Ikke overraskende er bildekvaliteten fremragende. Allerede fra full blenderåpning på F2.8 er skarpheten i toppklasse fra hjørne til hjørne, og i praksis får du ikke høyere skarphet ved å velge en mindre blenderåpning.

Med andre ord kan du trygt prioritere lav ISO-verdi og korte lukkertider for å optimere bildekvaliteten eller utnytte den snevre dybdeskarpheten en blender på F2.8 gir deg. Mekanisk er objektivet av toppklasse. Imidlertid er det uforståelig at det ikke er noen lås på blenderringen, så du ikke ved et uhell flytter den bort fra A-innstillingen hvor kameraet stiller inne blenderen. Alt i alt er det en allsidig og effektiv normalzoom på et svært høyt kvalitetsnivå for Panasonics S-kameraer.

Konklusjon

Alt i alt er det en allsidig og effektiv normalzoom med et svært høyt kvalitetsnivå for Panasonics S-kameraer.

Spesifikasjoner

Merke
Panasonic