Sigma 12-24mm F4.5-5.6 DG HSM II

Du kan fotografere med denne dramatiske vidvinkelzoomen og komme hjem med bilder som tilfredsstiller selv i en profesjonell sammenheng.

#Objektiv #Sigma
8.4

Satt på spissen kan du med dette objektivet fotografere inne i et klesskap og få det til å ligne en ballsal. Og på 12 mm kan man få en dybdeskarphet som går fra 20 cm til uendelig. Det er ikke testens skarpeste objektiv, men i lyset av den ekstreme bildevinkelen er det viktig å slå fast at skarpheten er god nok. Du kan fotografere med denne dramatiske vidvinkelzoomen og komme hjem med bilder som tilfredsstiller selv i en profesjonell sammenheng. Interessant nok er minste blender riktig skarp, noe som gir mulighet for å leke med dybdeskarpheten. Mekanisk er det ikke mye å utsette på objektivet. Zoomringen kjører samme vei som de originale Nikon-objektivene, mens fokusringen kjører motsatt vei. Autofokus er høy og presis.

Konklusjon

Som allround vidvinkelzoom er Nikons 16-35mm et bedre valg, men som spesialobjektiv med en stor bildevinkel har Sigmas 12-24mm perspektiver som ingen andre objektiver.

Spesifikasjoner

Merke
Sigma