Sigma 24mm F1.8 EX DG ASP Macro (Canon)

Har du bruk for den fine nærgrensen gir dette objektivet fra Sigma veldig god mening. Du bør likevel, om mulig, unngå å bruke F1.8, og også autofokusen mangler en del i forhold til prisen.

#Objektiv #Sigma
7.7

Legg merke til Sigmas fine nærgrense, som ikke minst åpner muligheter innenfor naturfotografering. Objektivet fokuserer i samme retning som de originale Canon-objektivene, noe som gjør det lettere å integrere det i en samling bestående av originalobjektiver. Det svakeste punktet er autofokusen, som ikke er så rask som originalenes. Fokusmotoren er en klassisk elmotor og dermed ikke så lydløs som den som finnes i Canons egne vidvinkler. Skarpheten er god på full blender, som bare er 0,6 blender over F1.4, men kantskarpheten er en smule liten. På F5.6 er bildet virkelig bra over hele bildet, noe som holder til F16, mens minste blender F22 er mindre god. Objektivet forventes å bli skiftet ut i nær fremtid.

Konklusjon

Har du bruk for den fine nærgrensen gir dette objektivet veldig god mening. Du bør likevel, om mulig, unngå å bruke F1.8, og også autofokusen mangler en del i forhold
til prisen.

Spesifikasjoner

Merke
Sigma