Sony E 70–350 mm F4.5–6.3 G OSS

Dyrefotografer som bruker Sonys speilløse systemkameraer med APS-C-brikke, kan endelig fotografere på lange brennvidder med et eget og kompakt zoomobjektiv.

av Utstyrsguiden #Objektiv #Sony
8.9

Dyrefotografer som bruker Sonys speilløse systemkameraer med APS-C-brikke, kan endelig fotografere på lange brennvidder med et eget og kompakt zoomobjektiv i den flotte G-serien. Objektivet er værtettet, og alle mekaniske delene kjører stramt og presist. Siden det har bildestabilisering, er det en ekstra fordel for kameraer uten stabilisering, f.eks. A6400.

Bildekvaliteten er virkelig god med flott skarphet fra midten til hjørnene av bildet i hele zoomområdet opp til F16. Man ser veldig svak vignettering på full blender på alle brennvidder, noe som forsvinner ved ett trinn nedblending. På 350 mm betyr det at man ryker på F8.0, noe som raskt øker ISO-verdien i gråvær. Autofokuseringen jobber raskt og sikkert. Med den lave lysstyrken er det imidlertid synd at prisen er så høy.

Conclusion

Bildekvaliteten er flott, og autofokuseringen jobber raskt og sikkert. Med den lave lysstyrken er det imidlertid synd at prisen er så høy.

Spesifikasjoner

Merke
Sony