Adobe Photoshop Touch for phone

Endelig er det mest kjente bildebehandlingsprogrammet klar til smarttelefoner. Kan du klare deg med én app på telefonen?

#Program #Adobe
8.6

Et år etter at Photoshop Touch kom til nettbrett, er appen nå klar til telefoner. Man må foreta separate kjøp til de to enhetene, men bortsett fra skjermstørrelsen er mulighetene de samme. Her er mange av de justeringene man kjenner fra Photoshop, deriblant kontrast, fargemetning og en reell Curves-funksjon, noe som ikke engang finnes i Elements. Mulighetene for å arbeide med svart-hvitt-konvertering er likevel begrensede, da man ikke kan justere hvor lyse eller mørke de enkelte fargene skal bli i gråtoner, noe man kan i f.eks. Snapseed og i­Photo. Til gjengjeld kan man arbeide i lag, noe som er en stor fordel i forhold til de andre programmene, men dessverre kan man ikke bruke justeringslag. Man kan lagre opp til to gigabyte bilder i Adobes Creative Cloud, som synkroniserer med appen på nettbrett, så man har de samme
filene. Det er smart, men tungvint å melde seg på, da det må gjøres via datamaskin. Justeringene er gode og mange, men av og til er det litt ventetider når man f.eks. lager markeringer.

Konklusjon

Appen byr på noen av de beste justeringsmulighetene man kan få til en smarttelefon, og vi elsker muligheten for å arbeide
i lag. Det er likevel rom for forbedringer av blant annet svart-hvitt-konverteringen, så du bør supplere med andre apper.

Spesifikasjoner

Merke
Adobe