Alien Skin, Exposure 6

Programmet kan enkelt tilføre flotte, analoge effekter til bildene dine, og den nye funksjonen Bokeh er fantastisk til å lage stemningsfull uskarphet. Det er likevel litt krevende.

#Program #Alien skin
8.7

Med Exposure 6 får du 450 ferdige effekter, så du med få museklikk kan tilføre polaroidrammer, filmkorn, fargetoner og mye annet fra fortidens analoge filmer, til de digitale bildene dine. Brukersnittet er enkelt, og det er glimrende. Arbeidstempoet er satt opp noen hakk i forhold til tidligere versjoner.
Det mest revolusjonerende nye redskapet er funksjonen Bokeh, hvor du kan tilføye en flott uskarp bakgrunn til portrettene dine, dersom du ikke har sørget for dette under fotograferingen. Dessverre krever dette en del øvelse før du lærer å styre mengden av uskarphet samt området der uskarpheten starter og slutter. Det er enklere å tilføre effekter som vignettering, samtidig som det er smart at du nå kan lagre favorittinnstillingene dine i programmet, og dermed kan du dele de eller bruke de på flere enheter. En annen forbedring er at du kan justere farger og lys i selve programmet. Brukersnittet er enklere enn konkurrenter som Nik Analog Efex Pro, som likevel har flere effekter.

Konklusjon

De mange ferdige effektene gjør det både lett og moro å prøve seg frem til den rette analoge stilen. Den nye bokeh-funksjonen tar litt tid å bli vant med, men er verdt innsatsen. Exposure 6 er god i forhold til prisen, selv om det ikke fungerer som tillegg i Elements.

Spesifikasjoner

Merke
Alien skin