Alien Skin Snap Art 4

Det er masser av muligheter for å gjøre om bildene dine til kunst i den nye versjonen av programmet Snap Art, som byr på et forbedret brukersnitt.

#Program #Alien skin
8.6

I den nye versjonen av dette program-tillegget til Elements, Photoshop og Lightroom får du nå et langt bedre oversikt over mulighetene enn før. Hver enkelt forhåndsinnstilling viser nemlig en miniatyr, så du kan se hvordan bildet vil komme til å se ut allerede før du legger til forhåndsinnstillingen. Et enkelt klikk på en miniatyr legger straks til effekten til det store eksempelbildet. Det er 59 stilarter å velge mellom, som er delt inn i forskjellige kategorier, f.eks. oljemaling og fargeblyanter. De tilføyer penselstrøk, lerreter og mye annet, og etterpå kan du tilpasse detaljene og f.eks. velge en annen penseltype, endre lengden og vinkelen på strøkene og skifte ut lerretet. Brukersnittet er enkelt å jobbe i, og du kan velge den enkle løsningen med en forhåndsinnstilling som bare krever ett enkelt klikk, eller tilpasse ned i minste detalj med diverse glideknapper, noe som er fint. Resultatene er flotte og troverdige, men zoomer du helt inn til 100 prosent kan noen av lerretene se litt kunstige og plastaktige ut.

Konklusjon

Et brukervennlig tillegg som byr på langt flere kunstneriske muligheter enn Elements og Photoshop. Du kan lett få gode resultater og etterjustere i detaljene, og programmet jobber forholdsvis raskt. Noen effekter blir likevel litt kunstige.

Spesifikasjoner

Merke
Alien skin