Corel AfterShot Pro 2

Vi er spente på hva det billigste programmet i flokken kan klare. Corel lover fortsatt bemerkelsesverdig høy hastighet i raw-konverteringen.

#Program #Corel
8.5

Vi er spente på hva det billigste programmet i flokken kan klare. Corel lover fortsatt bemerkelsesverdig høy hastighet i raw-konverteringen. Samtidig er
prisen kuttet ned til 540 kroner mot tidligere 600 kroner da programmet kom på markedet. Brukersnittet består av et behagelig stort vindu til raw-bildet som skal redigeres, slik at en tydelig kan se alle detaljer. Det er en fordel at det finnes mulighet for å behandle bilder uten å ødelegge data i en masterversjon, slik at en kan være sikker på at originalen beholdes. Det er god fart når en jobber i programmet, og samtidig er det enkelt og intuitivt enten man justerer via Presets eller bruker skyve­knappene under Basic Adjustments, selv om en behandler tunge raw-filer. Programmet har mange sterke funksjoner, blant annet en utvidet funksjon for støyfjerning, mulighet til å utføre eksponeringskompensasjon med ett klikk, og rette opp forskjellige former for objektivfeil. En annen smart mulighet er at en kan speile et bilde. En kan eksportere i 8- eller 16-bit tiff og som jpeg.

Konklusjon

Lett å bruke og en får fort brukbare resultater med de mange avanserte redskapene.

Spesifikasjoner

Merke
Corel