CyberLink Photo Director 6 Ultra

Med Photo Director 6 er det utrolig enkelt å retusjere portrettbilder, så de får et profesjonelt uttrykk. Brukersnittet er enkelt og intuitiv, mens tempoet henger etter konkurrentene.

#Program #CyberLink
8.3

Når det gjelder retusjering av portretter, er Photo Director 6 en del enklere å arbeide med enn konkurrenten Adobe Photoshop Elements 13. Det har et oversiktlig brukersnitt, der man raskt finner de mest effektive verktøyene til å fjerne rynker, bleke tenner og treffe de mest naturtro hudtonene med. Hvert av disse retusjeringstrinnene har sine egne verktøy, og de virker fint. Photo Director 6 er også glimrende til panorama, og funksjonen Face Swap sørger for at man kan lage et flott gruppebilde ved å hente inn ansikter fra flere bilder, så man er sikker på at alle smiler og har åpne øyne. Raw-konvertering kan likevel ikke henge med Elements, da mulighetene for fargejusteringer er langt færre, støyreduksjonen dårligere og arbeids-
tempoet er for tregt. Organiseringsdelen fungerer fornuftig så lenge man ikke importerer alt for mange bilder om gangen.
Nybegynneren vil raskt bli fortrolig med
brukersnittet og de mest vanlige verktøyene, vel å merke hvis man kan engelsk.

Konklusjon

Nybegynneren som rask vil ha fine resultater når det gjelder retusjering av portretter, er havnet i godt selskap med Photo Director 6. Den mer erfarne kan også få glede av programmet, hvor raw-konverteren likevel gjerne kunne være mer nyansert og raskere.

Spesifikasjoner

Merke
CyberLink